maanantai 23. toukokuuta 2016

Oman alan tuote vertailu

Työkenkien pitää olla turvalliset käytössä ne eivät saa liukua lattialla eivätkä saa olla sellaisia ,joista menee esim veitsi läpi. Turvakenkien pitää olla jalkaan sopivat ( oman mielen mukaan). Ja niiden pitää olla liukuestetyt,ja niiden pitää ,kestää kosteutta sekä iskuja.Työkenkiä on erinlaisia malleja miehille sekä naisille.Työ kengät eivät saa myöskään olla isot vaan oman jalan kokoset jotka ,ovat hyvät jaloissa.Työkengät ovat mukavat jalassa sekä turvalliset suosittelen ostamaan ,jos olet sellaisessa työpaikassa jossa ,on riskejä esim saada jaloilleen iskuja jne.

Opiskelija ravintola-catering-alalla

Hei esittelen itseäni ! Olen 17-vuotias opiskelija. Opiskelen ammattikoulussa riihimäen hyriassa ja olen ravintola -catering allalla. Olen ensinmäisellä vuoden opiskelija ja haluan opiskella itseni tarjoilijaksi.Ensinmäisen vuoden opiskeluun kuuluu tarjoilijan sekä kokin töitä. Olen itse kokeillut kokin töitä mutta se ei tuntunut minusta oikealta joten päätin että ryhdyn tarjoilijaksi mielummin.

Kotokaarre
Koto kaarteen sivuilla kerrotaan yrityksen toiminnasta Riihimäellä . " Talossa on 21 yksiötä ja kaksi kaksiota ja kaikki tilat ovat esteettömät". Asuntojen koot vaihtelevat ,yksiöt ovat tilavia joten niissä voi myös asua pariskuntia. Koto kaarteen palevuja ovat mm; Ateria palvelu, siivous palvelu, pyykki palvelu ,asiointi palvelu ,kotihoitopalvelu ,virike toiminta, ja hoito palvelu.